De Mindf*ck-serie van ST Abby

DE MINDF*CK-SERIE
Serie:
The Minds*ck Series (hele collectie)
Genre: Donkere, romantische spanning
Auteur: ST Abby
Publicatiedatum: 29 november 2016

Ze namen te veel.
Te weinig gelaten.
Ik had niets te verliezen… tot hij.
****************
~Lana~
Ik had hem niet verwacht.
Ik wilde niet verliefd worden.
Maar ik kan hem niet laten gaan.
Logan Bennett maakt de wereld veiliger.
Hij is briljant.
Hij is een held.
Hij sluit de zieken en verdorvenen op.
Maar terwijl hij levens redt, pak ik ze. Het innen van de schulden die aan mij verschuldigd zijn.
Tien jaar geleden hebben ze me afgenomen. Ze lieten me voor dood achter.
Ze hadden ervoor moeten zorgen dat ik dood bleef.
Nu neem ik van hen aan.
Eén naam tegelijk.
Ik heb te lang getraind.
Ik ben geduldig geweest.
Ik kan nu niet stoppen.
Wraak wordt het best koud geserveerd…
Ze zien me nooit aankomen, totdat ik hun muren rood schilder.
Logan weet niet hoe ze me pijn hebben gedaan. Hij weet niets van het geschreeuw dat ze negeerden. Hij weet niet hoe verdraaid die stad werkelijk is.
Hij weet gewoon dat er mensen sterven.
Hij weet niet dat hij verliefd is op hun moordenaar.
Niemand vermoedt een dood meisje.
En Logan verdenkt het meisje in zijn bed niet.
Ze zijn op zoek naar een monster.
Geen meisje dat van rood houdt.
Geen verliefd meisje.
Ik ben een gezichtsloze nachtmerrie.
Tenminste totdat ik ze het verhaal vertel waarvan ze deden alsof het nooit is gebeurd.
Maar zal Logan ze uiteindelijk kiezen? Of zullen we ze samen zien branden?
**Grafisch
**Volwassen taal
**Sommige triggers kunnen te veel zijn voor de gemakkelijk gestoorde lezer
**Seksuele inhoud
**Verpest moreel kompas; lezen op eigen risico.

AMAZON

Het is nu allemaal mantel en dolk. Dat is wat er gebeurt als je een seriemoordenaar bent die uitgaat met een FBI-profiler die op seriemoordenaars jaagt.

Heb je ooit iemand een boek laten aanbevelen en denken: dit is echt niet zo goed als ze zeggen dat het is? Nee? Alleen ik dan? Omdat ik de kegel van schaamte draag omdat ik me te lang heb laten leiden door de omslagen van deze boeken. Als je bedenkt hoeveel hype dit verhaal krijgt, zou je denken dat dat me zou kunnen beïnvloeden? Maar nee. Ik ben wantrouwig naar zekerder populaire boeken omdat ik het zo beu ben dat ze hun belofte aan mij niet nakomen. Maar nadat ik mijn hele dag verloren heb om deze hele serie in een dag te bingelezen, zal ik je vertellen dat ik niet serieus mezelf voor de gek hou omdat ik niet geloofde waarmee iedereen me op mijn hoofd probeerde te slaan. Dit boek maakt niet alleen de hype waar, het blaast het uit het water.

Er is een bepaalde high die je krijgt als je de wereld voor de gek houdt door te denken dat je het lam bent in plaats van de hondsdolle wolf.

Allereerst, als je naar mijn plank kijkt, zul je zien dat ik veel romantiek heb gelezen, en donker is waar het voor mij is. Houd daar dus rekening mee als ik je vertel dat Lana Myers gemakkelijk mijn favoriete FMC is die ik heb gelezen. Ooit. Periode. Geen competitie.

Ik ben een 5’4 pakket van wraak dat niemand ziet aankomen.

Vanaf het eerste hoofdstuk werd ik helemaal in dit verhaal gezogen. En nadat ik het eerste boek uit had?

Oh.
Mijn
GOD
Maak je een grapje?

Een vrouwelijke seriemoordenaar met een vendetta die ze jarenlang heeft beraamd, valt voor een FBI-profiler die op seriemoordenaars jaagt en actief onderzoek doet naar haar slachtoffers? Ja, alsjeblieft, en bedankt. Dit is als het sexy liefdeskind van Criminal Minds en Dexter en ik was hier zo voor, het deed fysiek pijn om het boek voor wat dan ook neer te leggen. Zoals ik nu zal verwijzen naar dingen als leven voor Minfuck en Leven na Mindfuck, omdat dit verhaal me heeft veranderd. Ik denk niet dat ik er nog jaren over zal nadenken.

Het is één ding om de wereld plat te branden als je haar trope pijn doet, maar als het omgekeerd is en ze de wereld zal platbranden voor hem? GA. En begrijp me niet verkeerd, Logan is geen bètaversie. Dit is een man die zelf knettert van intense energie. Maar wat dit boek voor mij maakte, is niet eens de romantiek, die absoluut episch was. Nee. Het was het eigenlijke complot. Het mysterie van Lana’s verleden dat met elk boek langzaam ontrafeld wordt. De flashbacks van een nacht van tien jaar geleden die haar hele leven ondubbelzinnig veranderde. En met elke nieuwe moord die ze maakt, worden meer van die details ontrafeld om een ​​griezelig verhaal te schilderen dat vol is van corruptie, kwaad en wraak.

Dit is niet je typische moreel grijze karakter. Lana is naar mijn mening geen antiheldin. Dit is een vrouw die het recht in eigen handen neemt, wetende dat het rechtssysteem dat niet zal doen. En zij is wie ik wil zijn als ik groot ben. *dromerige zucht*

Maar ik dwaal af. Ik kan praten over de briljante plotwendingen, het vertellen van verhalen, de aanwijzingen die in het volle zicht verborgen zijn en de aanwijzingen die op tijd worden onthuld. Ik kan praten over de ongelooflijke romantiek. Ik kan praten over de vriendschap tussen Lana en Jake en alle geweldige secundaire personages zoals Hadley en Leonard, maar dat doe ik niet. Je moet het zelf ontdekken.

Dus als je een idioot bent die net als ik dit boek onder je radar heeft achtergelaten, pak je leven dan onmiddellijk op en lees het. Je kunt me daarna bedanken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Sexstore-xl.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart