Kijk nooit achterom door AL Jackson

KIJK NOOIT ACHTEROM
Serie:
Redemption Hills #3
Genre: Hedendaagse romantiek
Auteur: AL Jackson
Publicatiedatum: 29 augustus 2022

Van NYT en USA Today bestsellerauteur AL Jackson komt een vijanden-naar-minnaars, close-proximity, tweede kans romantiek…

Logan Lawson heeft me gewonnen met een weddenschap.
De tweede keer dat ik hem aan de illegale kaarttafel zag zitten, wist ik dat ik in de problemen zat.
Jaren geleden bezegelde hij mijn lot en veroordeelde me tot een leven dat ik niet wilde leiden.
Maar hij is vervuld van ongetemde woede en dorst naar wraak tegen de echtgenoot die ik haat.

Aster Costa is alles wat ik nooit had moeten wensen.
De tweede keer dat ze liet zien met haar pompeuze pik van een echtgenoot, had ik moeten opstaan ​​en lopen.
Maar je kunt niet wegkijken van de vrouw die me kapot heeft gemaakt.
Erger nog, ik kan mezelf er niet van weerhouden een complot te smeden om haar terug te krijgen.

Ik wil niets liever dan vrij zijn van mijn man.
Ik ben bang dat Logan Lawson de enige is die dat kan laten gebeuren.
Hij mag me haten vanwege ons verleden, maar nu zit ik op mijn knieën om hulp te smeken.

Elkaar er middenin vinden was geen onderdeel van de afspraak.
Maar zodra Logan me aanraakt, ben ik weg.
Een fakkel wordt weer aangestoken. Er wordt een vuur aangestoken.

Aster Costa is altijd van mij geweest.
En deze keer, ongeacht de kosten, zal ik haar niet teruggeven…

Lees Amazon of gratis met Kindle Unlimited | Luister naar de audio verteld door Zachary Webber en Erin Mallon | Bestel een gesigneerde paperback of hardback

Je gaat ervoor zorgen dat ik hier spijt van krijg, is het niet?’
‘Het lijkt me eerlijk, want ik zal de rest van mijn leven spijt van je krijgen.’

Als er één ding is dat AL Jackson weet te doen, is het haar lezers recht op het gevoel te raken met de kracht van een Mac-truck. En dit boek? Nou, het raakte je niet alleen in het gevoel. Het liep over hen heen. Daarna achteruit gereden en voor de goede orde weer over ze heen gereden. En dit meisje? Ik was er zo voor!

Ik haat je. Je zou er goed aan doen het niet te vergeten.” Het klonk van pijn. Een golf van spijt. Pijn die doodde. Mijn armen krulden zich strakker om zijn nek.
“Ik haat u ook.” Ik vermoedde dat we allebei goed waren in het vertellen van leugens.

Ik hou van een tweede kans romantiek. Er is gewoon iets zo heerlijks aan de angst van een tweede kans. En de reis van Aster en Logan naar een ziekenhuis was een speciaal soort emotionele marteling waar ik geen genoeg van kon krijgen.

Ik viel hard voor de Lawson-broers toen ik ze ontmoette in Geef me een reden. En ik had nooit gedacht dat ik meer van een MC zou houden dan van de zeer intense Trent. Maar Logan heeft zeker een leugenaar van me gemaakt. De jongste broer is een genie als het om cijfers gaat, en dat maakt hem tot een gevaarlijke man om tegenover een kaartspel te zitten. Vooral als de inzet zo hoog is als waar hij voor speelt. Als een man uit zijn verleden naar de tafel loopt, weet hij meteen wat hij wil. Zijn vrouw. En wat moet een meisje doen als je man je inzet in een pokerspel en dan verliest? Grijp de kans om te rennen en te grijpen naar een beter leven waar je niet van durfde te dromen. Zelfs als de man met wie je ervan droomde nu niets meer met je te maken wil hebben.

Ik heb zo genoten van dit emotionele verhaal. Logan haat Aster om wat hij denkt dat er jaren geleden is gebeurd. Maar er lijkt niets aan de hand, en het leven dat Aster had moeten doorstaan, deed mijn hart pijn als ik erover las. Vooral om Logans minachting voor haar te zien. Maar die minachting duurde niet lang om te verdwijnen te midden van hun explosieve chemie, hoeveel ze er ook tegen vechten. Hoewel ik wou dat ze er wat harder en langer tegen vochten. Wat kan ik zeggen? Angstverslaafde problemen, toch?

Dit is waarschijnlijk mijn favoriete boek in de serie tot nu toe. Het zat vol met stoom, emotie, geheimen en verraad. Ik hou van Jackson’s manier om precies de juiste hoeveelheid spanning in haar romantiek te weven, zodat je gretig de pagina’s omslaat. Haar kenmerkende proza ​​gaf het aan het einde een wat lichtere toon, en ik vond het niet erg omdat het dat nodig had. Ik kan niet wachten op meer in deze serie. Vooral het verhaal van haar zus, want YES!

AL Jackson is de New York Times & USA Today bestsellerauteur van hedendaagse romantiek. Ze schrijft emotionele, sexy, hartverwarmende verhalen over jongens die meestal graag een beetje stout zijn.

Haar bestverkochte series omvatten THE REGRET SERIES, DICHTER BIJ JE, BLEEDING STARS, FIGHT FOR ME, CONFESSIONS OF THE HEART, FALLING STARS en REDEMPTION HILLS-romans. Ontvang haar nieuwste vijanden-naar-minnaars, tweedekans romantiek, NOOIT TERUGKIJKEN, nu beschikbaar!

Als ze niet aan het schrijven is, kun je haar zien rondhangen bij het zwembad met haar familie, cocktails drinken met haar vrienden, of natuurlijk met haar neus begraven in een boek.

Zorg ervoor dat u geen nieuwe releases en verkopen van AL Jackson mist – Meld u aan om haar nieuwsbrief te ontvangen https://geni.us/ALJacksonBookClubB of sms “aljackson” naar 33222 om korte maar lieve updates over al het belangrijke nieuws te ontvangen.

Maak contact met AL

Nieuwsbrief: https://geni.us/ALJacksonBookClubB

Facebook: https://geni.us/ALJacksonFBB

Lezersgroep: https://geni.us/AmysAngelsB

Amazone: https://geni.us/ALJacksonAmznB

boekenbub: https://geni.us/ALJacksonBookBubB

Twitter: @aljacksonauthor

Instagram: @aljacksonauthor

TikTok: @aljacksonauthor

Het ultieme lezerspakket

KOM HIER BINNEN: https://geni.us/NLBReleaseGiveaway

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Sexstore-xl.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart