Hannaford Prep-serie door J Bree

HANNAFORD PREP (de complete serie)
Serie:
Hanaford Prep
Genre: Waarom zou je kiezen
Auteur: J Bree
Publicatiedatum: 27 juli 2020

De meest exclusieve school in het hele land, Hannaford Preparatory Academy, heeft me een full-ride beurs aangeboden en een kans om te ontsnappen aan de gevaarlijke straten van Mounts Bay.

Het enige probleem is dat geen enkele beursstudent ooit het eerste jaar heeft gehaald.

Geen van de rijke kinderen begrijpt de noodzaak om te overleven die door mijn aderen stroomt, de troon waarvoor ik heb gevochten en gedood om op te zitten, en er zijn meer gestoorde moordenaars die me achtervolgen dan ik kan tellen.

De gedachte dat het me kan breken.

Ze hebben het mis.

Niemand raakt de Wolf aan.

AMAZON

We zijn allebei in kooien geboren. De mijne was armoede, drugs, de dreiging van bendes en geweld.

Heb ik deze hele serie zojuist binge-gelezen in 3 dagen? Ja. Ja heb ik gedaan.
De plot, hoewel je je ongeloof moet opschorten, was verslavend als de hel.

Toegegeven, ik liep deze serie een beetje blind binnen. Als ik mijn onderzoek had gedaan of alle flapteksten had gelezen, had ik gezien dat dit zich afspeelt op de middelbare school en dat de MC’s 15 zijn in het eerste boek. Had ik gelezen als ik het wist? Waarschijnlijk niet. Maar tegen de tijd dat ik door de eerste paar hoofdstukken heen was, was ik al volledig geïnvesteerd en kon niet stoppen.

Dit is een serie die een jaar per boek beslaat, dus tegen de tijd dat we het laatste boek bereiken, zijn ze allemaal senioren. Het is een polyromance zonder het kruisen van het zwaard, maar het kruid begint pas in boek 3 wanneer de MC’s 17 zijn. Dit werkte eigenlijk voor mij omdat ik niet kon lezen dat het kruid daarvoor was begonnen, maar houd er rekening mee dat het een langzame verbranding is.

Nu voor het perceel. Moest ik mijn ongeloof opschorten dat een 15-jarige een gevreesd lid van The 12 (een beruchte criminele onderwereld) en een moordenaar is. Ja. Ja heb ik gedaan. Lips heeft een zwaar leven gehad en ze is een overlevende. Ze overleefde een verslaafde moeder, pleegzorg en elke curve die het leven haar toewierp. Wanhopig om dat leven achter zich te laten, komt ze als studente naar Hanford Prep en staat ze meteen aan de verkeerde kant van de regerende koningen (en koningin) van de school.

Mijn enige klacht in deze serie is waarom het zich afspeelt op de middelbare school. Deze kinderen gedragen en praten als volwassen volwassenen. De jongens zijn mannenhoeren met een reputatie in hun eerste jaar van HS en een van hen is een beroemde rockster. Aan de ene kant maakte het het gemakkelijk om ze in mijn hoofd te verouderen. Aan de andere kant begreep ik gewoon niet de reden om dit op de middelbare school te baseren. Wat betreft het schrijven en het verhaal, het was verslavend. De plot en karakterontwikkeling is top. Wat een prestatie is, aangezien 99% van de POV in elk boek Lips is. Er is één hoofdstuk per boek dat je krijgt van de jongens POV, maar het is niet veel. Ik vond dit niet erg, hoewel mijn voorkeur uitgaat naar dubbele POV, omdat we er zoveel over leren via Lips en ik hield van het tempo en de ontwikkeling. De romantiek begint pas echt in boek twee, en het kruid pas in boek 3. Maar het mysterie en de spanning is wat me uiteindelijk aan de pagina’s vasthielden. Verslaafd genoeg dat ik nu in de spin-off wil springen en ook Illi’s boek in wil lezen De slager van de baai.

Als je van een spannende polyromantiek houdt met elementen van pesten en een felle heldin en het niet erg vindt dat het op de middelbare school is gebaseerd met al het drama dat daarbij hoort, moet je dit zeker eens proberen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Sexstore-xl.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart